KRAIBURG MATOT

Matot makuualueille

Pehmeät pedit on tarkoitettu erilaisille makuualuille pihattoon ja navettaan. Polsta -matto on suunniteltu erityisesti syväparteen. Parsipedit muun muassa lisäävät pitoa, vähentävät kuivikkeen tarvetta ja hiertymäongelmia sekä edesauttavat lehmien puhtaana pysymistä. Parsipetien etureunaan suositellaan aina Maxiboard -etuestettä, jolla ohjataan lehmien makuuasentoa.

Käytävämatot

Käytävämatot lisäävät lehmien kävelymukavuutta tukemalla sorkkaterveyttä, hyvinvointia ja liikettä. Ne myös edistävät rehunsyöntiä ja korkeaa maidontuotosta. Ne parantavat kiimantarkkailua ja lisäävät hedelmällisyyttä. Käytävämatot myös tukevat lehmien pitkäikäisyyttä ja vähentävät karjan uusintatarvetta.

Käytävämattoja on saatavana myös erittäin pitävällä ja sorkkia kuluttavalla korundi-pinnoitteella, joka aikaansaa ihanteellisen sorkkien kulumisen. Mattoja saatavana myös ritiläpalkeille. Käytävämatot valmistetaan aina mittatilaustyönä. Käytävämatto on yksinkertainen ja nopea asentaa.

Lihakarjamatot

Lihakarjamatot ovat erittäin kestäviä mattoja ilman painorajaa ja ne on suunniteltu erityisesti raskaille eläimille. Matot sopivat sekä kiinteille makuualueille että ritiläpalkeille. Lospa SB-ritilämatto sopii yleisimmille pitkittäisille ja poikittaisille ritiläpalkeille ja on suunniteltu erityisesti isokokoisille naudoille. Mattoarkit ovat kooltaan isoja ja pysyvät näin ollen paremmin paikoillaan. Lihakarjamatot toimitetaan aina mittatilaustyönä.

Erikoismatot

Erikoismatoista ergoMILK on tarkoitettu lattialle ihmisten alle, esimerkiksi lypsyasemalle tai työalustaksi betonin päälle. Erikoismatoista Lomax on kehitetty erityisesti mutaisille paikoille ja kurakoille helpottamaan kulkemista. Matto sopii myös vasikoiden makuualustaksi vasikkahäkkiin. Lomax sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Kraiburg K16 -mattoa käytetään hevostallien karsinoissa ja käytävillä. Matto soveltuu myös autotalleihin ja vastaaviin tiloihin suojaksi sen helpon ja kevyen käsittelyn vuoksi.